Descrierea departamentului

Departamentul de Design

Departamentul de Design reprezintă în adevăratul sens al cuvântului imaginea ligii.

Acesta se ocupă cu tot ceea ce ține de media, de la poze din cadrul evenimentelor până la imagini destinate postărilor și videoclipuri care să ne amintească de cele mai frumoase momente petrecute împreună. Departamentul este alcătuit din oameni activi, cu o imaginație și un simț estetic nemaipomenit. După cum probabil vă dați seama, munca depusă de acești voluntari este colosală și esențială. De la îmbinatul culorilor până la alegerea celor mai bune poze, acest departament reușește de fiecare dată să ofere cele mai de bun gust resurse media care, combinate atent cu texte potrivite, duc la postări de succes.

Membrii acestui departament depun mult efort și își rezervă câteva ore mereu pentru a crea materiale de o calitate excepțională, plăcut vizuale. Cum în acest departament intra și echipa de media, ei sunt artiștii noștri fotografi ce urmăresc totul cu atenție pentru a surprinde momente unice și de neuitat.

"Cea mai mare glorie nu o dobândești atunci când nu ești doborât, ci atunci când te ridici după ce ai căzut"

Echipa e mereu pregătită să dea tot ce are mai bun, impresionand cu capodopere unice la fiecare eveniment pe care liga îl organizează. Chiar dacă unele persoane nu stiu Photoshop sau Illustrator când ajung pentru prima dată în acest departament, nu e o problemă, cu putină muncă, un strop de entuziasm și câteva sfaturi de la lider, plus niște tutoriale pe youtube se pot realiza foarte multe. Așa că noi te așteptăm să alegi acest departament ca să îți dezvălui spiritul creativ.