Descrierea departamentului

Departamentul de Relaţii Externe

Departamentul de Relaţii Externe asigură căutarea de sponsorizări pentru activitățile și evenimentele ligii care nu pot fi susținute din fonduri proprii. Acesta presupune contactarea unor companii sau instituții care pot oferi sprijin în realizarea activităților ligii și încercarea de a le convinge de beneficiile implicării într-un astfel de parteneriat.

Fundraising-ul ne ajută să învățăm cum să discutăm și cu alți oameni pe lângă profesori sau studenți/prieteni, prin intermediul acestui departament putând lua contact cu mediul de afaceri încă din primii ani de facultate. În plus, strângerea de fonduri reprezintă un exercițiu foarte bun pentru dezvoltarea unor aptitudini esențiale pentru un viitor job, deoarece este foarte important să știi cum să interacționezi cu oameni importanți și să reușești să-i faci să se alăture unui proiect inițiat de tine.

Sa strangi fonduri nu e usor, nu tot timpul poti avea succes, insa e o buna practica pentru viitor. Chiar daca firmele uneori te pot refuza, important e sa nu iti pierzi rabdarea si speranta.

"Eșecul este doar oportunitatea de a lua totul de la capăt, de data aceasta, într-un mod mai inteligent"

Echipa noastră de FundRaising este mereu pregătită pentru a colaboră cu reprezentanți ai firmelor și pentru a obține diferite sponsorizări necesare desfăsurării activităților și evenimentelor ligii.