Descrierea departamentului

Departamentul de IT

Departamentul de IT este responsabil de aspectele informatice ale asociației și menținerea acestora la un nivel corespunzător unei facultăți de profil. Fiecare membru își aduce aportul în menținerea tuturor sistemelor informatice funcționale și disponibile atât membrilor din ligă, cât și persoanelor externe. Voluntarii sunt responsabili de programare, arhitectură hardware și mentenanța site-ului ligii și cele ale evenimentelor aferente acestuia. Efortul principal al acestui departament este acela de a menține la cel mai înalt nivel prezența ligii în mediul digital. Tot în cadrul acestui departament, membrii ligii au ocazia de a-și dezvolta cunoștințele în domeniu prin sesiuni de training și knowledge sharing.

Training-urile realizate in cadrul departamentului te pot invata lucruri noi, vei cunoaste oameni noi si vei progresa in acest domeniu al informaticii in functie de implicarea ta in el. Coordonatorul, ca si ceilalti coordonatori din celelalte departamente, va fi mereu acolo sa va indemne si ajute cand aveti nevoie de ajutor, deci nu ezitati sa spuneti cand va impotmoliti.

Nu va fi mereu de lucru în acest departament, însă încurajăm voluntarii să se implice și în alte părți sau dacă doresc, să vină cu o idee/creație în ajutorul asociației ți a evenimentelor susținute de aceasta.

"Omul cât trăiește învață." ar fi cea mai potrivită descriere pentru acest departament, deoarece mereu se pot învăta lucruri noi, și mai ales putem învăta tot timpul câte ceva de la alții.

Așa cum puteți vedea mai sus, voluntarii noștrii depun tot efortul pentru ca bunăstarea tehnică a asociației să fie impecabilă. Pe langă tot efortul, prietenii noștrii nu uită că trebuie să te și distrezi puțin ca treaba să meargă ca la carte.

Dacă doriți să aflați și alte secrete din acest departament, vă așteptăm cu mare drag să vă alăturați asociației noastre și să vă formați o părere în legătură cu ce înseamnă să lucrezi în echipă.