Descrierea departamentului

Departamentul de PR

Poate unul dintre cele mai interactive departamente, PR este despre cuvintele frumoase care descriu evenimente și mai frumoase, despre cum la sfârșitul zilei ne adunăm gândurile și împărtășim cele mai interesante întâmplări și aventuri care ne-au umplut ziua în cadrul ligii.

Acest departament urmărește prezentarea evenimentelor ce au loc la nivelul familiei LSAC și promovarea acestora prin participarea activă a membrilor dornici să împărtășească publicului larg proiectele și evenimentele pe care le organizăm. Mai mult, tot în cadrul acestui departament, membrii au oportunitatea să-și dezvolte abilitățile de public speaking sau pe cele scriitoricești, având adesea sarcini ce constau în înșiruirea ideilor personale referitoare la anumite activități desfășurate în calitate de voluntar al ligii.

"Dacă nu-ți place situația actuală, atunci fă o schimbare! Nu ești un copac."

Echipa e mereu pregătită să aducă noi idei de texte publicitare, mesaje, urări s.m.d., colaborând și împărțind păreri între ei pentru a făuri cele mai deosebite texte. Vino în echipa și vei putea colabora cu ei.