Descrierea departamentului

Departamentul de PR

Poate unul dintre cele mai interactive departamente, PR este despre cuvintele frumoase care descriu evenimente și mai frumoase, despre cum la sfârșitul zilei ne adunăm gândurile și împărtășim cele mai interesante întâmplări și aventuri care ne-au umplut ziua în cadrul ligii.

Acest departament urmărește prezentarea evenimentelor ce au loc la nivelul familiei LSAC și promovarea acestora prin participarea activă a membrilor dornici să împărtășească publicului larg proiectele și evenimentele pe care le organizăm. Mai mult, tot în cadrul acestui departament, membrii au oportunitatea să-și dezvolte abilitățile de public speaking sau pe cele scriitoricești, având adesea sarcini ce constau în înșiruirea ideilor personale referitoare la anumite activități desfășurate în calitate de voluntar al ligii.

"Dacă nu-ți place situația actuală, atunci fă o schimbare! Nu ești un copac."

Echipa e mereu pregătită să aducă noi idei de texte publicitare, mesaje, urări s.m.d., colaborând și împărțind păreri între ei pentru a făuri cele mai deosebite texte. Vino în echipa și vei putea colabora cu ei.

Descrierea departamentului

Departamentul de Multimedia

Departamentul de Multimedia reprezintă în adevăratul sens al cuvântului imaginea ligii.

Acesta se ocupă cu tot ceea ce ține de media, de la poze din cadrul evenimentelor până la imagini destinate postărilor și videoclipuri care să ne amintească de cele mai frumoase momente petrecute împreună. Departamentul este alcătuit din oameni activi, cu o imaginație și un simț estetic nemaipomenit. După cum probabil vă dați seama, munca depusă de acești voluntari este colosală și esențială. De la îmbinatul culorilor până la alegerea celor mai bune poze, acest departament reușește de fiecare dată să ofere cele mai de bun gust resurse media care, combinate atent cu texte potrivite, duc la postări de succes.

Membrii acestui departament depun mult efort și își rezervă câteva ore mereu pentru a crea materiale de o calitate excepțională, plăcut vizuale. Cum în acest departament intra și echipa de media, ei sunt artiștii noștri fotografi ce urmăresc totul cu atenție pentru a surprinde momente unice și de neuitat.

"Cea mai mare glorie nu o dobândești atunci când nu ești doborât, ci atunci când te ridici după ce ai căzut"

Echipa e mereu pregătită să dea tot ce are mai bun, impresionand cu capodopere unice la fiecare eveniment pe care liga îl organizează. Chiar dacă unele persoane nu stiu Photoshop sau Illustrator când ajung pentru prima dată în acest departament, nu e o problemă, cu putină muncă, un strop de entuziasm și câteva sfaturi de la lider, plus niște tutoriale pe youtube se pot realiza foarte multe. Așa că noi te așteptăm să alegi acest departament ca să îți dezvălui spiritul creativ.