Întrebări frecvente 1. Trebuie să ne aducem pc-urile/laptop-urile sau vom avea acolo?

  Fiecare participant va avea propriul computer, de aceea trebuie să veniţi cu pc-urile sau laptop-urile personale. La competițiile de FIFA 20, dar și la alte competiții surpriză pe care vi le pregătim, vă punem la dispoziție PC-uri/console și controllere.

 2. Avem acces la internet?

  Da, toţi participanţii vor avea acces la internet.

 3. Se pot face şi înscrieri pe loc?

  Nu, înscrierea se face doar în baza formularelor de înregistrare prezente pe site. Desigur, există posibilitatea ca cineva să nu mai ajungă la eveniment, iar echipele se vor completa cu cei aflați la eveniment.

 4. În ziua competiţiilor, trebuie să ne prezentăm cu carnet de student/legitimaţie?

  Da, este necesară prezentarea carnetului de student, dar și a cărții de identitate.

 5. Dacă unul dintre membrii unei echipe, care s-a înscris pe site, nu poate ajunge, cum se procedează ?

  Orice echipă poate completa din nou formularul de înscriere. Astfel, în cazul în care unul dintre membri nu poate ajunge, acesta poate fi înlocuit. Pentru competiție, va fi luată în calcul ultima înregistrare. Atenție însă, aceste modificări se pot face doar în perioada de înscrieri (verificați calendarul evenimentului pentru mai multe detalii: https://lanparty.lsacbucuresti.ro/home)

 6. La FIFA 20 este nevoie să ne aducem joystick de acasă?

  Pentru competiția de FIFA vă punem noi la dispoziție controllere. Voi trebuie să veniți echipați cu chef de joacă si bună dispoziție!

 7. Cât durează o seară de LAN Party?

  Depinde de la an la an. În mod normal activitățile ar trebui să se termine în jurul orelor 18:00, dar acest lucru poate varia în funcție de cât de strânse sunt meciurile.

 8. Pot participa la mai multe competiții?

  Dacă sunt în seri diferite nu este absolut nicio problemă. Dacă sunt în aceeași seară și există suprapuneri de program între meciuri din competiții diferite ce implică un același jucător și dacă nu se găsesc soluții de reprogramare a meciurilor, jucătorul va fi nevoit să părăsească o competiție 1v1 în favoarea uneia 5v5, iar dacă ambele sunt de același fel va fi nevoit să aleagă competiția din care va fi descalificat.